• Predaj
  • 24.09.2024

rkDOM | Na predaj 3-izbový byt v projekte Litovelská 609 v Kysuckom Novom Meste

Kysucké Nové Mesto

145 299€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj moderný 3-izbový byt v novostavbe, ktorá je súčasťou nadstavby existujúceho bytového domu na Litovelskej 609 v Kysuckom Novom Meste. Projekt zahŕňa výstavbu 6-tich nových bytov. Celková výmera bytu 1A  je 60 m2, k bytu patrí aj 4 m2 balkón. Byt sa nachádza v pokojnej a slnečnej lokalite na kraji mesta, len 5 minút pešo od centra a 10 minút autom od Žiliny. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov a služieb.
Byty v projekte Litovelská 609 sú navrhnuté v súlade s modernými trendmi bývania, pričom pri skorom výbere máte možnosť upraviť dispozíciu podľa vlastných preferencií. Dispozícia bytu zahŕňa vstupnú chodbu s úložným priestorom, kúpeľňu, WC, samostatnú spálňu a obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou v otvorenom priestore. Z obývacej izby, prípadne aj zo spálne, je prístup na balkón.Súčasťou projektu je aj výstavba nových parkovacích miest pre obyvateľov. Okrem toho budú k dispozícii priestranné spoločné priestory na uskladnenie bicyklov, kočíkov či sezónnych vecí.
Byt je možné kúpiť vo viacerých variantoch – holobyt, byt v štandarde alebo byt na kľúč. Súčasťou kúpy je aj kompletný právny servis, katastrálne služby a pomoc pri financovaní hypotekárnym úverom. Výstavba bytov aktuálne začala v septembri 2024 a plánované dokončenie je v septembri 2025. 
Cena v prevedení holobyt je k dispozícii na vyžiadanie.

Nezmeškajte príležitosť získať nový byt podľa vašich predstáv v jednej z najlepších lokalít v Kysuckom Novom Meste.

Výhody kúpy:

  • Možnosť voľby: holobyt, byt v štandarde alebo byt na kľúč.
  • Kvalitný právny a katastrálny servis sú súčasťou ceny.
  • Pomoc pri financovaní hypotekárnym úverom.
  • Vizualizácia bytu
  • Možnosť dispozičného riešenia

Cena: 145299€ v prevedení štandard

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať!

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

60 m2

Počet izieb

3

Pôdorys

Výpočet hypotéky

%